Kissahotellin hinnasto

Kissahotelli Hyrinä on kissojen oma all inclusive eli täyden palvelun lomakohde, jolloin yksi vrk hinta sisältää kaiken palvelun hoidon aikana (poislukien kuljetuspalvelut ja mahdolliset lääkäripalvelut).

Hinnat sisältävät oman yksityistilan, ruokavalion mukaiset ruuat, hiekka-astian ja hiekan tai pelletin, leikityksen ja yhdessäolon, ulkoilun joko valjaissa tai ulkotarhassa, harjauksen sekä tarpeen mukaan myös lääkityksen. 

Yhden kissan täyshoitoloma 46€/yö 
Kahden saman perheen kissan täyshoitoloma 69€/yö 
Kolmen saman perheen kissan täyshoitoloma 93€/yö  
Pitkät lomajaksot sekä neljän tai useamman saman perheen kissan lomahinta sovitaan erikseen.

Eri perheiden kissoja ei koskaan majoiteta samaan tilaan, vaan jokaisella kissalla on oma yksityistila. Kaksi tai useampi saman perheen kissaa majoitetaan yhteiseen isoon tilaan tai määrästä riippuen useampaan isoon tilaan.

Kissalla tulee olla rokotukset voimassa lomalle tullessa. Kolmoisrokote eli kissarutto- ja flunssarokote (esim. purevax rcp) tulee olla otettuna viimeistään 7-10 pvää ennen kissahotelliin tuloa. Myös madotus on hyvä tehdä ennen lomalle tuloa, varsinkin jos edellisestä matokuurista on vierähtänyt jo aikaa. Etenkin ulkokissat tulisi madottaa 1-2 viikkoa ennen kissahotelliin saapumista.

Hyrinän kissataxi eli kissojen kuljetuspalvelu.

Noudamme lemmikkisi lomalle ja tuomme loman päätteeksi kotiovelle/haluamaanne paikkaan. Kuljetusmaksu 0,7€/km. Kysy lisää!

Kissan hemmotteluhoito Hyrinässä loman aikana

Eläinfysioterapeutin antama hieronta, kraniosakraaliterapia, faskiakäsittely tai laserhoito 50€ (kesto 30-45min kissaa kuunnellen). Toteutetaan yhteistyössä Ketunkullan Hyvinvoinnin kanssa. Hoitopäivät ma-to.

hinnat sis. alv 24%