Olen ollut kissaihminen jo pienestä pitäen.

Luonteeltani olen iloinen ja rempseä. Kotoisin olen Nurmeksesta Pohjois-Karjalasta, mutta asunut PK-seudulla jo 2000-luvun alkupuolelta alkaen. Perheeseemme kuuluu puolisoni lisäksi kolme omaa kissaa (Väiski, Vellu ja Rosa), joiden ansiosta tutustuimme alkujaansa Hyrinään. 

Etsimme aikoinaan omille kissoillemme sopivaa hoitopaikkaa lomien ajaksi ja löysimme suosittelun kautta Hyrinän. Sekä kissat että minä ja puolisoni ihastuimme paikkaan niin paljon jo ensimmäisellä kerralla, että 2016 alkukesästä teimme elämänmuutoksen: aloin yrittäjäksi, muutimme idyllisen maalaismaisemaan ja kissojen hoitopaikasta tulikin uusi elämäntapa. Työskentelin ennen yrittäjäksi ryhtymistä majoitus- ja matkailualla, joten vaihdoin hotellin asiakaskunnan ihmisistä karvaisiin kavereihin.

Asuintalomme sijaitsee samassa pihapiirissä hotellin kanssa, joten olemme yötä päivää läsnä ja kissojen lähettyvillä. Pidämme huolta rakkaimmistasi turvallisessa ja tunnelmallisessa ympäristössä, jotta sinä voit olla huoletta matkasi ajan.

Kissahotellin emäntä
Tiina Tuovinen